Psykoterapiapalvelut

 

Sari Kujanpää

Psykologi & psykoterapeutti

"Olen Sari Kujanpää, psykologi ja psykoterapeutti (VET) Jyväskylästä. Lisäksi olen psykoterapiakouluttaja ja työnohjaaja. Toimin yksityisenä ammatinharjoittajana. Työskentelen yrityksessäni Ajatuskuja Oy. Terapiasuuntaukseni on kognitiivinen käyttäytymisterapia. Olen tehnyt 25 vuotta töitä autismikirjon ja muiden neuropsykiatristen häiriöiden parissa. Suurin osa asiakkaistani on vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen asiakkaita ja henkilöitä, joilla on joku neuropsykiatrinen oireisto. Teen töitä kaiken ikäisten henkilöiden parissa."

Puh. 040 064 0206
sari.kujanpaa@ajatuskuja.fi

 

 

 

 

 

Riitta Valtonen

Neuropsykologian erikoispsykologi

"Olen neuropsykologian erikoispsykologi Riitta Valtonen (Kela-pätevyys). Palveluihini kuuluvat neuropsykologiset tutkimukset, neuropsykologinen kuntoutus ja neuropsykoterapia lapsille, nuorille ja aikuisille sekä konsultaatiot ja työnohjaus. Minulla on vastaanotot Jyväskylässä Carismassa sekä Äänekoskella."

Puh. 041 444 2629
riitta.valtonen@pp.inet.fi

 

 

 

 

 

Marjo Kokko

Psykoterapeutti

”Olen Psykoterapia Carisman psykoterapeutti Marjo Kokko (ET, Valvira/ Kela-pätevyys). Palveluihini kuuluvat lasten, nuorten ja aikuisten psykoterapia/ neuropsykoterapia, vanhempien-/ perheohjaus, kriisi- ja tukikeskustelut, neuropsykiatrinen ohjaus ja eläinavusteinen terapia.”

Puh. 050 401 6798
marjo.kokko@live.fi